OrangeRamp HQ
OrangeRamp HQ

OrangeRamp HQ (High Quality)

Az OrangeRamp High Quality a külföldön is közkedvelt OrangeRamp 3.0- nak a tovább fejlesztett változata. A különbség a sportolás szempontjából elengedhetetlen borítás. Az évek során elsajátítottuk és kifejlesztettük az OrangeRamp HQ- hoz használt saját OrangeLite lapunkat, melynél oda figyeltünk az előző hibájára. Röviden, tömören? A saját fejlesztésű lapunk nem csúszik, tapad.

Elsősorban beton görparkok alternatívájának ajánljuk, gördeszkásoknak tervezve.  Tökéletes rámpák, hosszú élettartammal. Igényes megrendelőknek, igényes sportolóknak. Több éves tapasztalatunkat ötvöztük a legmodernebb anyagokkal. Garantálni tudjuk az igen tartós, hosszú élettartamú rámpákat.

A jól bizonyított OrangeRamp PRO kiforrott moduláris pályarendszerét, masszív fémszerkezetét tűzi horganyozzuk, borításként modern kompozit anyagot –OrangeLite -használunk, oldallemezei esztétikusak, vandálbiztosak.

5 év garanciát biztosítunk rá!

kiknek ajánljuk
Kiváló választás játszóterekre, nagy forgalmú görparkoknak.
előnyei
A modern kompozit anyagoknak köszönhetően felülete sima, jól tapad, nagy kopásállóságú és az időjárás viszontagságainak is jól ellenáll. A betonparkokkal ellentétben felülete rugalmas. Hőtágulása minimális, azonos az acélszerkezettel, így a műanyag borítású pályákkal ellentétben a felülete nem hullámosodik fel, a lapok jobban illeszthetők. A pálya felületének borítása egyenletesebb, amit a sportolók nagyra értékelnek.
hátrányai
XXL pálya elemek kialakítására, profi sportolók igényeinek, elvárásainak való megfelelésére az ezekből az anyagokól épített pálya elemek igen költségesek a nagy mérete miatt. Ugyanakkor a nemzetközi versenyekre épített pálya elemek továbbra is faborításúak.